Τα επιστρώματα πρέπει ακόμα να εξεταστούν για το σημείο ανάφλεξης;

May 31, 2023
τελευταία εταιρεία περί Τα επιστρώματα πρέπει ακόμα να εξεταστούν για το σημείο ανάφλεξης;

Τα επιστρώματα έχουν γενικά τέσσερα βασικά συστατικά: film-forming ουσίες (ρητίνες), χρωστικές ουσίες (συμπεριλαμβανομένων των φυσικών χρωστικών ουσιών), διαλύτες, και πρόσθετες ουσίες. Μεταξύ τους, οι film-forming ουσίες είναι τα κύρια συστατικά του επιστρώματος, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαίων, των επεξεργασμένων προϊόντων πετρελαίου, των παραγώγων κυτταρίνης, των φυσικών ρητινών, και των συνθετικών ρητινών. Οι διαλύτες περιλαμβάνουν τους διαλύτες υδρογονανθράκων (ορυκτά πνεύματα, κηροζίνη, βενζίνη, βενζόλιο, τολουόλιο, ξυλόλιο, κ.λπ.), τα οινοπνεύματα, τους αιθέρες, τις κετόνες, και τους εστέρες.

Το σημείο ανάφλεξης, επίσης γνωστό ως σημείο ανάφλεξης, αναφέρεται στη θερμοκρασία στην οποία ένα μίγμα ατμού και αέρα στην επιφάνεια εύφλεκτες υγρές πρώτες λάμψεις σε επαφή με την πυρκαγιά. Το σημείο ανάφλεξης ενός επιστρώματος αναφέρεται στη χαμηλότερη θερμοκρασία στην οποία ο ατμός που δραπετεύει από το δείγμα προϊόντων επιστρώματος στο φλυτζάνι σημείου ανάφλεξης μπορεί να λάμψει αμέσως παρουσία μιας φλόγας.

Το σημείο ανάφλεξης ενός επιστρώματος καθορίζεται από το διαλύτη στο επίστρωμα, έτσι μπορεί συνήθως να διαιρεθεί σε τρεις κατηγορίες: Α, Β, και Γ βασισμένο στο σημείο ανάφλεξης του διαλύτη που χρησιμοποιείται στο επίστρωμα. Κατηγορία Α: λιγότερο από 28 ℃ Κατηγορία Ψ: 28-60 ℃ Κατηγορία Γ: μεγαλύτερος από 60 ℃.

Όσο χαμηλότερο το σημείο ανάφλεξης του επιστρώματος, τόσο πιθανωότερα πρόκειται να προκαλέσει μια πυρκαγιά, και όσο υψηλότερο ο παράγοντας κινδύνου. Επομένως, η αύξηση του σημείου ανάφλεξης του επιστρώματος είναι όσο το δυνατόν περισσότερο το κλειδί στην εξασφάλιση ασφάλειας.

Η τυποποιημένη βάση για το σημείο ανάφλεξης των επιστρωμάτων που εφαρμόζονται αυτήν την περίοδο στην Κίνα είναι GB/T5208-1985 «γρήγορη μέθοδος ισορροπίας για τον προσδιορισμό του σημείου ανάφλεξης των επιστρωμάτων»

Οι τομείς εφαρμογής των επιστρωμάτων είναι πολύ εκτενείς, και μπορούν να δουν παντού στη καθημερινή ζωή. Με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, η κλήση για ένα ασφαλέστερο περιβάλλον διαβίωσης αυξάνεται επίσης. Ο προσδιορισμός του σημείου ανάφλεξης χρωμάτων είναι ένας σημαντικός δείκτης για να εξασφαλίσει ασφάλεια χρωμάτων. Επομένως, τα ακριβή, γρήγορα, σταθερά, και ακριβή όργανα δοκιμής σημείου ανάφλεξης είναι πολύ σημαντικά. Επομένως, η Co. οργάνων Shengtai, χαμηλής θερμοκρασίας κλειστό όργανο σημείου ανάφλεξης μεθόδου ισορροπίας SH105D του ΕΠΕ έχει προκύψει.

τελευταία εταιρεία περί Τα επιστρώματα πρέπει ακόμα να εξεταστούν για το σημείο ανάφλεξης;  0

Το χαμηλής θερμοκρασίας κλειστό όργανο σημείου ανάφλεξης φλυτζανιών μεθόδου ισορροπίας SH105D σχεδιάζεται και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις συγκεκριμέές στο κινεζικό τυποποιημένο GB/T 5208 τη «γρήγορη κλειστή ισορροπία μέθοδο φλυτζανιών για τον προσδιορισμό του σημείου ανάφλεξης». Αυτό το όργανο καλύπτει επίσης τις απαιτήσεις των προτύπων του ISO 3679.

Αυτό το όργανο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το σημείο ανάφλεξης των διάφορων χρωμάτων, των χρωμάτων, των κολλών, των διαλυτών, του πετρελαίου, και των σχετικών προϊόντων με ένα κλειστό σημείο ανάφλεξης φλυτζανιών μέσα στη σειρά -30 ℃ to+100 ℃.