ΣΤ006 Εργαλείο δοκιμής αλεύρου Μετρητής αριθμού πτώσης για την παραγωγή σιταριού και αλεύρου

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Shengtai instrument
Πιστοποίηση ISO9001
Αριθμό μοντέλου ST006
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 7-15work-ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100000sets/year

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Σχήμα ST006 Βάρος του ανακατώματος της ράβδου 25g±0.05g
Ισχύς θερμαντήρα 600W Λάθος μέτρησης <5>
Λέξεις κλειδί Δοκιμαστής αριθμού πτώσης Λέξη κλειδί Δοκιμαστής αριθμού πτώσης σιταριού
Υψηλό φως

Αυτόματος υγρός ελεγκτής σημείου ψύξης

,

7 υγρός ελεγκτής σημείου ψύξης ίντσας

,

Υγρός ελεγκτής σημείου ψύξης οθόνης αφής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

    ΣΤ006 Εργαλείο δοκιμής αλεύρου Μετρητής αριθμού πτώσης για την παραγωγή σιταριού και αλεύρου

 

ST006 Δοκιμαστής αριθμού πτώσης.Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για τον προσδιορισμό της δραστηριότητας Α-αμυλάσης σε σιτηρά, αλεύρι και άλλα προϊόντα που περιέχουν άμυλο,Είναι ένα σημαντικό μέσο μέτρησης για την επαλήθευση της ποιότητας στην αποθήκευση σιτηρών, επεξεργασία αλεύρων, επεξεργασία τροφίμων και άλλους τομείς.

ΣΤ006 Εργαλείο δοκιμής αλεύρου Μετρητής αριθμού πτώσης για την παραγωγή σιταριού και αλεύρου 0

Το όργανο αυτό είναι σύμφωνο με τη μέθοδο Hagbery-Perten για τον προσδιορισμό του δείκτη δραστηριότητας της α-αμυλάσης σε σιτηρά και αλεύρι,και εφαρμόζει το GB/T 10361-2008 "Μέθοδος αριθμητικού προσδιορισμού της εκφόρτωσης σιτηρών" σύμφωνα με το εθνικό πρότυποΗ μέθοδος αυτή βασίζεται στην εφαρμογή της αρχής της α-αμυλάσης στην υγροποίηση και την αποσύνθεση του ζελατινοποιημένου άμυλου για τον προσδιορισμό της δραστηριότητας των ενζύμων.και η ιξώδεςτητα του ζελατινοποιημένου υγρού μειώνεται σημαντικά μετά την υγροποίηση και τη διάσπαση, έτσι ώστε το περιεχόμενο του ενζύμου να μπορεί να αντικατοπτρίζεται ανάλογα με την αλλαγή της ιξώδους.

 

ΣΤ006 Εργαλείο δοκιμής αλεύρου Μετρητής αριθμού πτώσης για την παραγωγή σιταριού και αλεύρου

 

Η μικρή τιμή πτώσης και η χαμηλή ιξώδεςτητα υποδεικνύουν ισχυρή ενζυμική δραστηριότητα.σύμφωνα με το μέγεθος της αξίας εκφόρτωσης για χωριστές αποθήκες, σύμφωνα με την ποιότητα της τιμής, να αρνηθεί να δεχτεί σιτάρι μολτέ, θα σας φέρει απρόσμενα οφέλη.

Δοκιμή αριθμού πτώσης

ΣΤ006 Εργαλείο δοκιμής αλεύρου Μετρητής αριθμού πτώσης για την παραγωγή σιταριού και αλεύρου 1

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

1. Ο διακόπτης κλειδιού αυτού του οργάνου υιοθετεί μεμβράνη μαλακό διακόπτη κλειδιού, το οποίο έχει μακρά διάρκεια ζωής.πρέπει να αντικατασταθεί.

2Το μέρος ελέγχου του οργάνου υιοθετεί έξυπνη τεχνολογία ελέγχου μικροεπιλογιστών με ένα μόνο τσιπ και χρησιμοποιεί ένα φως προειδοποίησης για να υποδείξει την επόμενη λειτουργία, η οποία είναι πιο βολική στη χρήση.

ΣΤ006 Εργαλείο δοκιμής αλεύρου Μετρητής αριθμού πτώσης για την παραγωγή σιταριού και αλεύρου 2

Τεχνικές προϋποθέσεις:

 

Βάρος της ράβδου ανάμειξης 25g±0,05g

 

Μέγεθος σωλήνα ιξώδους

εσωτερική διάμετρος d=21mm±0,02mm εξωτερική διάμετρος D=23,8mm±0,25mm εσωτερικό ύψος τοίχου h=220mm±0,3mm

 

Δύναμη θέρμανσης 600W
Λάθος μέτρησης < 5%

 

 

Εισαγωγή της εταιρείας

Η Shandong Shengtai Instrument Co., Ltd. ειδικεύεται στην έρευνα και την παραγωγή πειραματικών οργάνων δοκιμών και βιομηχανικών οργάνων δοκιμών.Είναι μια επαγγελματική εταιρεία οργάνων που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη οργάνων.Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες τροφίμων, αλεύρι, σιτηρών και πετρελαίου, ζωοτροφών, ηλεκτρικής ενέργειας, πετροχημικών, βιομηχανικού πετρελαίου, αεροδιαστημικής, ποιότητας άνθρακα και άλλες βιομηχανίες.

 

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Shengtai έχει πάντα τηρεί την "υπηρεσία πρώτης κατηγορίας, τον πελάτη πρώτα" ως σκοπό, "λογική τιμή, ειλικρίνεια και αξιοπιστία" ως επιχειρηματική πολιτική.Συμμετοχή στην τεχνική καινοτομία, με πλούσια γνώση της τεχνικής ομάδας και έμπειρη, προσεκτική ομάδα υπηρεσίας μετά την πώληση.

 

Shengtai όργανο ως μία από τις πιο μεγάλης κλίμακας και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις στον κλάδο, με τη δύναμη της τεχνολογίας έρευνας και ανάπτυξης,επαγγελματικές τεχνικές γνώσεις και καινοτόμο σχέδιοΣημαντική τεχνική πρόοδος έχει επιτευχθεί στην ανάπτυξη της επέκτασης της λειτουργίας και του ευφυούς συστήματος ελέγχου.

 

Η Υπηρεσία ΜΟΥ

 

Υπηρεσία μετά την πώληση δέσμευση, η εταιρεία μας για την πώληση του προϊόντος μετά την πώληση δέσμευση υπηρεσίας: περίοδο εγγύησης ενός έτους, μακροπρόθεσμη τεχνική υποστήριξη εκτός της περιόδου εγγύησης.Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, ο πωλητής φέρει το κόστος αντικατάστασης του εξοπλισμού, της μεταφοράς και της συντήρησης του οργάνου. the seller shall waive the maintenance fee and charge only the cost of the basic materials and freight charges when the instrument is malfunctioning and the seller shall not charge the maintenance fee during the warranty period.

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα