ST-06D προσδιορισμός του ακατέργαστου λίπους στην τροφή - ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης με τη γρήγορη ταχύτητα θέρμανσης

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Shengtai Instrument
Πιστοποίηση ISO9001
Αριθμό μοντέλου ST-06D
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Συσκευασία λεπτομέρειες Ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 7-15work-ημέρες
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 10000sets/year

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Πρότυπο ST-06D Σειρά θερμοκρασίας θερμοκρασία δωματίου +5C-300℃
Χρόνος θέρμανσης Περίπου 10 λεπτά Διαλυτικό ποσοστό αποκατάστασης ≥80%
Δύναμη θέρμανσης 500W Τάση ανεφοδιασμού 220V, 50Hz
Σειρά μέτρησης Σιτάρι, τροφή, ελαιόσποροι, και διάφορα παχιά προϊόντα με μια ικανοποιημένη έκταση πετρελαίου από 0,
Υψηλό φως

μηχανή δοκιμής σκληρότητας

,

ελεγκτής σκληρότητας σβόλων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Η ακατέργαστη παχιά συσκευή ανάλυσης ST-06D είναι βασισμένη στη Soxhlet αρχή εξαγωγής και χρησιμοποιεί μια μέθοδο μέτρησης βάρους για να καθορίσει την περιεκτικότητα σε λίπος. Αυτή η ακατέργαστη παχιά συσκευή ανάλυσης σχεδιάζεται εύλογα, έχει τη σταθερή απόδοση, υψηλή ακρίβεια, labor-saving λειτουργία, και εξοικονομητικός χρόνου. Τα αποτελέσματα μέτρησης συμμορφώνονται με τα εθνικά πρότυπα (GB6433-2006 «προσδιορισμός του ακατέργαστου λίπους στην τροφή»), και όλοι οι δείκτες και η απόδοση καλύπτουν τις απαιτήσεις των εισαγόμενων παρόμοιων προϊόντων. Είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για το λίπος στα τρόφιμα, το έλαιο, και άλλες βιομηχανίες.

 

Λεπτομερής εισαγωγή της παχιάς συσκευής ανάλυσης

 

Η ακατέργαστη παχιά συσκευή ανάλυσης ST-06D χρησιμοποιεί τη Soxhlet μέθοδο προσδιορισμού αρχής και βάρους εξαγωγής για να καθορίσει την περιεκτικότητα σε λίπος. Διαλύστε το λίπος στους οργανικούς διαλύτες, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο εξαγωγής στο χωριστό λίπος από το διαλύτη, κατόπιν ξεράνετε, ζυγίστε, και υπολογίστε την περιεκτικότητα σε λίπος. Λογικό σχέδιο, σταθερή απόδοση, υψηλή ακρίβεια, labor-saving λειτουργία, και εξοικονομητικός χρόνου. Τα αποτελέσματα μέτρησης συμμορφώνονται με τα εθνικά πρότυπα (GB6433-2006), και όλοι οι δείκτες και η απόδοση καλύπτουν τις απαιτήσεις των εισαγόμενων παρόμοιων προϊόντων. Είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για το λίπος στις βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα, το έλαιο, και η τροφή. Η ακατέργαστη παχιά συσκευή ανάλυσης ST-06 αποτελείται κυρίως από τρία μέρη: εξαγωγή θέρμανσης, διαλυτική αποκατάσταση, και ψύξη. Κατά τη λειτουργία, η θερμοκρασία θέρμανσης μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το σημείο βρασμού του αντιδραστηρίου και της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας. Το δείγμα μπορεί να ενυδατωθεί επανειλημμένα και να εξαχθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής για να επιτύχει το γρήγορο προσδιορισμό.

 

Χαρακτηριστικά απόδοσης:

 

1. Ψηφιακός έλεγχος, συγχρονισμός, και συναγερμός θερμοκρασίας επάνω στην άφιξη

 

2. Μικρό μέγεθος, γρήγορο νερό - ταχύτητα θέρμανσης λουτρών, και καλή ομοιομορφία θέρμανσης

 

3. Όλες οι ενώσεις αποτελούνται από το επίγειο γυαλί για να αποφύγουν το πρόβλημα των λαστιχένιων σφραγίζοντας δαχτυλιδιών και που διαρρέουν από ο αιθέρας του παραμόρφωσης.

 

Τεχνικές προδιαγραφές της παχιάς συσκευής ανάλυσης ST-06 σειρών:

Πρότυπο προϊόντων ST-06D
Σειρά μέτρησης Σιτάρι, τροφή, ελαιόσποροι, και διάφορα παχιά προϊόντα με μια ικανοποιημένη έκταση πετρελαίου από 0,5% σε 60%
Μετρήστε τον αριθμό δειγμάτων 6 κομμάτια/batch
τάση ανεφοδιασμού 220V, 50HZ
Μέθοδος θέρμανσης Ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης
δύναμη θέρμανσης 500W
Χρόνος θέρμανσης Περίπου 10 λεπτά
Διαλυτική αποκατάσταση εθελοντικά
Διαλυτικό ποσοστό αποκατάστασης ≥80%
σειρά θερμοκρασίας

θερμοκρασία δωματίου +5C-300℃

 

Γενικές διαστάσεις

690x275x750 χιλ.

 

βάρος 35kg
Διαφορετικά χαρακτηριστικά Η ηλεκτρική θέρμανση πιάτων θέρμανσης, η γρήγορη ταχύτητα, η αυτόματη αποκατάσταση, η ομοιόμορφη θέρμανση, η αυτόματη αποκατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της ενυδάτωσης και της εξαγωγής επεξεργάζονται, κονταίνουν το χρόνο απασχόλησης, και έχουν μια μικρότερη και ομορφότερη εμφάνιση.

 

Η Co. οργάνων Shengtai Shandong, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην έρευνα και την παραγωγή των πειραματικών οργάνων δοκιμής και των βιομηχανικών οργάνων δοκιμής. Είναι μια επαγγελματική έρευνα και μια ανάπτυξη οργάνων ενσωμάτωσης επιχείρησης οργάνων, κατασκευή, πωλήσεις και υπηρεσία. Τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται ευρέως στα τρόφιμα, το αλεύρι, το σιτάρι και το έλαιο, την τροφή, την ηλεκτρική ενέργεια, το πετροχημικό, βιομηχανικό έλαιο, το αεροδιάστημα, την ποιότητα άνθρακα και άλλες βιομηχανίες.

ST-06D προσδιορισμός του ακατέργαστου λίπους στην τροφή - ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης με τη γρήγορη ταχύτητα θέρμανσης 0

    

Για περισσότερο από 10 έτη, Shengtai έχει εμμείνει πάντα στη «πρώτης τάξεως υπηρεσία, τον πελάτη πρώτα» ως σκοπός, τη «λογικές τιμή, την τιμιότητα και την εμπιστοσύνη» ως επιχειρησιακή πολιτική. Εμμείνετε στην τεχνική καινοτομία, με την πλούσια γνώση της τεχνικής ομάδας και της έμπειρης, στοχαστικής ομάδας υπηρεσιών μεταπωλήσεων.

Το όργανο Shengtai ως μια από τις πιό μεγάλης κλίμακας και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις στη βιομηχανία, με τη δύναμη της έρευνας και της ανάπτυξης τεχνολογίας, τις επαγγελματικές τεχνικές γνώσεις και την καινοτόμο έννοια σχεδίου, στην πρότυπη βελτίωση, σημαντική τεχνική σημαντική ανακάλυψη έχει επιτευχθεί στην ανάπτυξη της επέκτασης λειτουργίας και της ευφυούς ΜΗΧΑΝΉΣ ΕΛΕΓΚΤΏΝ ελέγχου system.FEED DURABLITY

 

 

Η υπηρεσία ΜΑΣ

Υποχρέωση υπηρεσιών μεταπωλήσεων, η επιχείρησή μας για να πωλήσει την υποχρέωση υπηρεσιών μεταπωλήσεων προϊόντων: περίοδος εξουσιοδότησης ενός έτους, μακροπρόθεσμη τεχνική υποστήριξη έξω από την περίοδο εξουσιοδότησης. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης, ο πωλητής θα επιβαρυνθεί το κόστος της αντικατάστασης του εξοπλισμού, του φορτίου και της συντήρησης του οργάνου έξω από την περίοδο εξουσιοδότησης, ο πωλητής θα παραμερίσει την αμοιβή συντήρησης και θα χρεώσει μόνο το κόστος των βασικών υλικών και των δαπανών φορτίου όταν δυσλειτουργεί το όργανο και ο πωλητής δεν θα χρεώσει την αμοιβή συντήρησης κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης.

ST-06D προσδιορισμός του ακατέργαστου λίπους στην τροφή - ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης με τη γρήγορη ταχύτητα θέρμανσης 1

Συσκευασία & παράδοση

1. Έξω συσκευάζοντας: Τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση εξαγωγής.
2. Εσωτερική συσκευασία: Με το προσεκτικό προϊόν περικαλυμμάτων ταινιών τεντωμάτων, ισχυρός επίδεσμος σκληρού ξύλου board+ για να καθορίσει τις γωνίες.
3. Έλεγχος των ομάδων: Ειδικευμένο προσωπικό για να επιθεωρήσει και που ταξινομεί τα αγαθά σας.

4.Port οποιοσδήποτε λιμένας της Κίνας

Χρονική ανοχή:

Ποσότητα (σύνολα) 1 - 1 2 - 5 6 - 10 >10
Est. Χρόνος (ημέρες) 6 20 30 Για να συζητηθεί

 

 

ST-06D προσδιορισμός του ακατέργαστου λίπους στην τροφή - ηλεκτρικό πιάτο θέρμανσης με τη γρήγορη ταχύτητα θέρμανσης 2

 

   

Συνιστώμενα προϊόντα