Πώς η περιεκτικότητα σε θείο στο αργό πετρέλαιο καθορίζεται

February 14, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς η περιεκτικότητα σε θείο στο αργό πετρέλαιο καθορίζεται

      Η περιεκτικότητα σε θείο αναφέρεται στην περιεκτικότητα σε θείο στα προϊόντα πετρελαίου και τα παράγωγά τους, και είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες της βενζίνης και του diesel. Τα σουλφίδια που περιλαμβάνονται στη βενζίνη και το diesel έχουν μια μεγάλη επιρροή στην οικονομικά ενεργή ζωή της μηχανής.

Η επίδραση του θείου είναι ότι καίει για να διαμορφώσει το διοξείδιο θείου και το τριοξείδιο θείου. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αντιδράσουν με την υγρασία στο πετρέλαιο στο οξύ μορφής υπό τους διαφορετικούς όρους, και το ξηρό όξινο αέριο δεν διαβρώνει πολύ στο μέταλλο, αλλά όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από τη θερμοκρασία σημείου δροσιάς, όξινο H2SO4 αερίου θα συμπυκνώσει στην επιφάνεια μετάλλων και θα παραγάγει τη διάβρωση, δηλ., χαμηλής θερμοκρασίας διάβρωση. Το SO2 και SO3 συνδυάζουν με το νάτριο, το κάλιο και άλλα στοιχεία μετάλλων να διαμορφώσουν το αλκαλιμεταλλικό θειικό άλας, και S03 μπορεί να συλλάβει κάποια επιπλέουσα μοριακή τέφρα στο ρεύμα αερίου. Κατά αντιμετώπιση των μερών μετάλλων με μια χαμηλή θερμοκρασία επιφάνειας, την κόλλα εμμένει στην επιφάνεια μετάλλων και συνεχίζει να κολλά μερικά επιπλέοντα μόρια τέφρας, διαμορφώνοντας ένα στρώμα θεματοφυλάκων. Μόλις διαμορφωθεί αυτό το ιζηματώδες στρώμα, η τοπική θερμική αγωγιμότητα του μετάλλου στη θέση θα μειωθεί γρήγορα, έτσι ώστε η θερμοκρασία επιφάνειας της περιοχής ιζημάτων θα αυξηθεί αντίστοιχα γρήγορα, με αυτόν τον τρόπο συσσωρεύοντας περισσότερες καταθέσεις, με συνέπεια τη διάβρωση του μετάλλου, δηλ., υψηλής θερμοκρασίας διάβρωση。

Γενικά, τα ελαφριά πετρέλαια όπως η βενζίνη, η κηροζίνη, το diesel και το διαλυτικό πετρέλαιο καίγονται συχνά. Το βαριά diesel, το μαζούτ, το αργό πετρέλαιο, το έλαιο υπολειμμάτων, κ.λπ. υιοθετούν τη σωληνοειδή μέθοδο, κάτω από την προϋπόθεση της υπογράμμισης της προστασίας του περιβάλλοντος και η ασφάλεια, περισσότεροι χρήστες θα επιλέξει τη φασματοσκοπία ακτίνας X για να μετρήσει την περιεκτικότητα σε θείο του αργού πετρελαίου και των προϊόντων της (βαριά μάζα).

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς η περιεκτικότητα σε θείο στο αργό πετρέλαιο καθορίζεται  0

Η συσκευή ανάλυσης θείου ακτίνας X ναυτιλίας και χειρισμού 407B υιοθετεί την αρχή της ενεργειακής διασποράς, η ηλεκτρομηχανική ολοκλήρωση το σχέδιο, γρήγορα και η ακριβής ανάλυση. Η επανάληψη και η δυνατότητα αναπαραγωγής της καλύπτουν τις σχετικές απαιτήσεις των εθνικών προτύπων GB/T 17040-2008 «προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε θείο των πετρελαιοειδών (φασματοσκοπία φθορισμού ενεργειακής διασποράς ακτίνας X)» και GB/T το 11140-1989 «προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε θείο του προσδιορισμού πετρελαιοειδών (φασματοσκοπία ακτίνας X)» GB/T17606 της περιεκτικότητας σε θείο φασματοσκοπία φθορισμού ενεργειακής στη διασποράς ακτίνας X αργού πετρελαίου, και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του αμερικανικού εθνικού τυποποιημένου ASTMD4294-02.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς η περιεκτικότητα σε θείο στο αργό πετρέλαιο καθορίζεται  1

Συσκευή ανάλυσης θείου 407 ναυτιλίας και χειρισμού η φθορισμού μετρά κυρίως το συνολικό περιεχόμενο μαζικού ποσοστού θείου του αργού πετρελαίου, πετρέλαιο, βαρύ πετρέλαιο, diesel, κηροζίνη, βενζίνη, νάφθα, και μπορεί επίσης να μετρήσει το συνολικό θείο ή τη σύνθετη περιεκτικότητα σε θείο στα προϊόντα χημικών ουσιών άνθρακα (όπως το αρχικό βενζόλιο) και άλλα υγρά δείγματα Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει το συνολικό θείο ή SO3 την περιεκτικότητα σε στα λεπτά δείγματα σκονών. Συμμορφωθείτε με GB/T17606.